Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Beecher Stowe -illat

 

Beecher Stowe -illat on nimetty orjuutta vastustaneen yhdysvaltalaisen kirjailijan Harriet Beecher Stowen mukaan, jonka tunnetuin teos ”Setä Tuomon tupa” vaikutti aikoinaan merkittävästi yhteiskunnan asenteisiin orjuutta kohtaan. Illat on suunnattu sinulle, joka tahdot tutustua ihmisoikeuskysymyksiä käsitteleviin kirjoihin, elokuviin ym. teoksiin, käyttää omia luovia lahjojasi ihmisoikeuksien puolustamiseen sekä saada inspiraatiota, rohkaisua ja rakentavaa palautetta muilta samanhenkisiltä.

 

Illoissa on tarkoitus ensinnäkin tutustua ihmisoikeusaiheita käsitteleviin teoksiin ja keskustella näistä yhdessä, sekä lisäksi tukea ja kannustaa toisiamme etsiessämme tapoja käyttää kukin omia lahjojamme ihmisoikeuksien edistämiseen. Beecher Stowe -illoissa on elokuvien ja kirjojen pohjalta käsitelty mm. tyttöjen ja naisten oikeuksia, nykypäivän orjuutta ja ihmiskauppaa sekä väkivallatonta vastarintaa ja tutustuttu osallistujien itse tekemiin erilaisia aiheita käsitteleviin kuviin, sävellyksiin, novelleihin ja valokuviin. Illat pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden toisena keskiviikkona.

 

Seuraava Beecher Stowe -ilta pidetään 12.7. Itäkeskuksessa. Illan aihe on vapaa: illassa on tarkoitus yhdessä tutustua osallistujien omiin luoviin, erilaisia ihmisoikeusaiheita käsitteleviin tuotoksiin ja käydä keskustelua näiden pohjalta. Jos pöytälaatikostasi löytyy ihmisoikeusteemaisia runoja, novelleja, kuvia, musiikkia tai muita luovia tuotoksia, näitä saa mielellään ottaa mukaan!

 

Jos toivot lisätietoja Beecher Stowe -illoista, otathan meihin yhteyttä: artikla3(at)gmail.com