Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vaikuttamisverkosto

 

Tahdotko pysyä ajan tasalla tilaisuuksista toimia ihmisoikeuksien edistämiseksi? Tahdotko saada tietoa ajankohtaisista mahdollisuuksista vaikuttaa ihmisoikeuksien toteutumiseen esimerkiksi vetoamalla päättäjiin, allekirjoittamalla adresseja tai osallistumalla projekteihin ja kampanjoihin? Oletko kiinnostunut saamaan nykyistä useammin ja kattavammin tietoa siitä, miten voit puolustaa niiden ihmisten oikeuksia, jotka eivät itse pysty puhumaan oikeuksiensa puolesta? Toivotko saavasi tiedon mahdollisuudesta vedota mielipidevangin vapauttamisen puolesta, osallistua kiinnostavaan koulutukseen tai lähteä vapaaehtoiseksi Artikla 3:n suunnitteilla olevaan projektiin silloin, kun asia on ajankohtainen, etkä vasta seuraavan jäsenviestin tullessa parin kuukauden päästä?

Lähetämme aika ajoin kaikille jäsenillemme tietoa Artikla 3:n toiminnasta ja mahdollisuuksista lähteä mukaan ihmisoikeustyöhön. Koska järjestössämme on mukana myös vain harvakseltaan viestejä toivovia ihmisiä, jotka ovat hengessä mukana ja tukevat asiaamme, mutta joilla ei ole resursseja henkilökohtaisesti osallistua toimintaan, emme lähetä jokaista uutisviestiä koko jäsenistölle. Jos siis tahdot vaikuttaa ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta liittymällä jäseneksi, mutta Inboxisi on muutenkin aina tukossa ja toivot mahdollisimman vähän lisäystä jatkuvaan sähköpostitulvaan, olet erittäin tervetullut lopettamaan tämän sivun lukemisen ja liittymään suoraan jäseneksi! Jos taas tahdot saada enemmän tietoa mahdollisuuksista osallistua aktiivisesti toimintaan ihmisoikeuksien edistämiseksi, olet jäseneksi liittymisen ohella erittäin tervetullut liittymään samalla Artikla 3:n aktiivien Vaikuttamisverkostoon!

Vaikuttamisverkosto on tarkoitettu niille Artikla 3:n jäsenille, jotka tahtovat osallistua aktiivisesti ihmisoikeustyöhön ja saada myös jäsenviestien välillä tietoa mahdollisuuksista toimia elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen kohdistuvien vakavien ihmisoikeusloukkausten estämiseksi. Vaikuttamisverkoston jäsenenä saat enemmän ajantasaista tietoa erilaisista tavoista osallistua Artikla 3:n toimintaan sekä muista mahdollisuuksista osallistua työhön ihmisoikeuksien turvaamiseksi.

Vaikuttamisverkostoon liittyminen ei tietenkään sido osallistumaan mihinkään toimintaan, vaan voit itse valita, mitkä toimintamuodot, kampanjat, vetoomukset ja projektit kiinnostavat juuri sinua. Vaikuttamisverkostoon voi liittyä Artikla 3:n jäseneksi liittymisen yhteydessä rastittamalla tämän kohdan jäsenhakemuslomakkeeseen. Jos olet jo jäsen, voit liittyä Vaikuttamisverkostoon tai erota siitä lähettämällä meille sähköpostia.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!