Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liity jäseneksi

 

Ihmisoikeusjärjestö Artikla 3:n jäseneksi liittymällä olet mukana vaikuttamassa kaikkien ihmisten yhtäläisten ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta. Vuosittainen jäsenmaksu on alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 10 euroa ja muille 15 euroa.


Jos sinäkin tahdot nähdä maailman, jossa kaikkien ihmisten ihmisoikeuksia kunnioitetaan, olet tervetullut mukaan edistämään muutosta! Artikla 3:n jäsenyys on avoin kaikille, jotka hyväksyvät päämäärämme. Jos tahdot liittyä Artikla 3:n jäseneksi, voit tulostaa, täyttää ja postittaa meille oheisen jäsenhakemuksen:

 

 Jäsenhakemus

 

Mikäli tahdot osallistua aktiivisesti Artikla 3:n toimintaan, suosittelemme liittymään samalla Artikla 3:n Vaikuttamisverkostoon rastittamalla tämän kohdan jäsenhakemuslomakkeessa. Vaikuttamisverkoston jäsenenä saat sähköpostitse tietoa ajankohtaisista mahdollisuuksista osallistua toimintaan ihmisoikeuksien edistämiseksi. Jos taas olet hengessä mukana ja tuet asiaamme, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua aktiivisesti toimintaan ja tahdot viestejä ainoastaan harvakseltaan, voit liittyä Artikla 3:n jäseneksi ja jättää Vaikuttamisverkostoa koskevan kohdan lomakkeessa tyhjäksi.

 

 Tervetuloa mukaan!