Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulevat tapahtumat

 

Tervetuloa Artikla 3:n Ihmisoikeuspuolustuksen alkeiskurssille 3.9. alkaen!

 

Oletko kiinnostunut oppimaan uutta ihmisoikeuksista ja siitä, miten voit puhua entistä tehokkaammin ihmisoikeuksien kunnioittamisen puolesta? Kannatatko jokaisen lapsen oikeutta elämään ilman väkivaltaa sekä ennen että jälkeen syntymän, mutta nostaako kynnystäsi lähteä mukaan lasten ihmisoikeuksia puolustavaan toimintaan se, ettet tiedä, osaisitko perustella kantaasi vakuuttavasti toista mieltä oleville? Tuntuuko, että sinun on helppo nähdä kaikkien ihmisten yhtäläinen ihmisarvo, mutta sitäkin vaikeampi keksiä, miten auttaa asiasta eri mieltä olevia näkemään se? Vai oletko puhunut aktiivisesti ihmisoikeuksien puolesta jo vuosien ajan ja kiinnostunut jakamaan omia oivalluksiasi ja kuulemaan muiden samanhenkisten ajatuksia tehokkaasta argumentoinnista?

 

Artikla 3:n seuraava Ihmisoikeuspuolustuksen alkeiskurssi pyörähtää käyntiin sunnuntaina 3.9., ja olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kurssin tarkoituksena on yhdessä miettiä tehokkaita tapoja puhua ihmisoikeuksien puolesta ja perustella omaa näkökantaa sekä valmistautua niihin haasteisiin ja vastaväitteisiin, joita ihmisoikeuksia puolustaessa usein tulee eteen.

 

Kurssi keskittyy erityisesti syntymättömien lasten ihmisoikeuksien puolustamiseen. Myös muita lasten oikeuksiin liittyviä kysymyksiä tullaan käsittelemään lyhyesti, ja kurssilla opitut periaatteet ovat hyvin sovellettavissa muuhunkin ihmisoikeuksia edistävään työhön. Jos tahdot kuulla muiden ajatuksia tai jakaa omia oivalluksiasi siitä, miten argumentoida vakuuttavasti ihmisoikeuksien puolesta ja miten vastata erilaisiin vastaväitteisiin, tämä kurssi on sinua varten!

 

Kurssitapaamiset pidetään Kalliossa osoitteessa Neljäs linja 17-19 E 27 seitsemänä peräkkäisenä sunnuntaina (3.9., 10.9., 17.9., 24.9., 1.10., 8.10. ja 15.10.) klo 14 alkaen. Noin 2-3 tuntia kestäviin tapaamisiin sisältyy alustus sekä vapaata keskustelua tapaamisen aiheesta. Luvassa on lisäksi käytännön harjoituksia ja tietovisoja, joiden avulla osallistujat pääsevät testaamaan taitojaan.

 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Ihmisoikeuspuolustuksen alkeiskurssille ja toivot lisätietoja, otathan meihin yhteyttä: artikla3(at)gmail.com.

 

Tervetuloa!

 

 

Seuraava Beecher Stowe -ilta 13.9.

 

Syyskuun Beecher Stowe -ilta pidetään 13.9. Illan aihe on vapaa: illassa on tarkoitus yhdessä tutustua osallistujien omiin luoviin, erilaisia ihmisoikeusaiheita käsitteleviin tuotoksiin ja käydä keskustelua näiden pohjalta. Jos pöytälaatikostasi löytyy ihmisoikeusteemaisia runoja, novelleja, kuvia, musiikkia tai muita luovia tuotoksia, näitä saa mielellään ottaa mukaan!

 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Beecher Stowe -iltoihin ja toivot lisätietoja, otathan meihin yhteyttä: artikla3(at)gmail.com

 

Tervetuloa!