Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Puhujapankki järjestöille, seurakunnille ja Prometheus-leireille

 

Me Artikla 3:ssa tahdomme kannustaa kaikkia yhdenvertaisuuden ja ihmisarvon kunnioituksen edistämisestä kiinnostuneita yhteisöjä pitämään ajankohtaisia ihmisoikeuskysymyksiä esillä omassa toiminnassaan. Artikla 3:n puhujapankin tarkoituksena on tehdä erilaisiin ihmisoikeusaiheisiin perehtyneiden puhujien löytäminen entistä helpommaksi keskusteluiltojen, leirien ja muiden tapahtumien järjestäjille. Puhujapankki on tarkoitettu järjestöjen, seurakuntien ja Prometheus-leirien toimijoiden tueksi heidän etsiessään puhujia, jotka ovat halukkaita jakamaan tietoa ja näkökulmia tärkeisiin ihmisoikeuskysymyksiin liittyen.

 

Puhujapankin kautta voit pian saada listan vapaaehtoisista puhujista, jotka ovat valmiit jakamaan tietoa ja ajatuksia liittyen erilaisiin ihmisoikeusaiheisiin. Kaipaatpa tilaisuuteesi sitten terveydenhuollon ammattilaisen näkökulmaa mitä tulee syntymättömien lasten ihmisarvoon, väkivaltaisesta pakkoavioliitosta selviytyneen pakolaisen ajatuksia naisten oikeuksista, tai vertaistukiryhmiä abortin kokeneille järjestäneen aktivistin vinkkejä abortin kokeneen naisen kohtaamiseen, puhujapankkimme voi pian auttaa sinua löytämään etsimäsi.

 

Kaikki puhujapankin puhujat ovat ilmaisseet hyväksyvänsä Artikla 3:n tarkoituksen ja päämäärät. Puhujat eivät kuitenkaan pääsääntöisesti edusta Artikla 3:a vaan itseään tai omia taustajärjestöjään, eivätkä kaikki heidän esittämänsä näkemykset välttämättä vastaa Artikla 3:n näkemyksiä. Puhujapankin puhujat toimivat vapaaehtoispohjalta ja päättävät luonnollisesti itse, mihin tilaisuuksiin heillä on aikaa ja resursseja osallistua.

 

Toiveemme on, että puhujapankkimme voi jatkossa auttaa yhteisöjä, jotka tahtovat pitää esillä tärkeitä ihmisoikeuskysymyksiä tilaisuuksissaan, sekä vapaaehtoisia puhujia, jotka ovat halukkaita kertomaan muille sydäntään lähellä olevista ihmisoikeusaiheista, löytämään toisensa.

 

Puhujapankin kerääminen on vielä kesken; hankkeen etenemisestä tiedotetaan myöhemmin tällä sivustolla. Mikäli tarvitsette puhujaa tilaisuuteenne jo nyt, voitte ottaa meihin yhteyttä ja kysyä, onko puhujapankissamme jo toivomaanne aiheeseen perehtynyttä puhujaa, niin katsomme, voimmeko olla avuksi!